Volgende bericht»

61e Nationale Haringpartij 2024 Kasteel de Haar

Deel dit bericht op

Het was een zonovergoten, zomerse namiddag bij Kasteel de Haar te Haarzuilens, waar de 61e editie van de Nationale Haringpartij 2024 plaatsvond. In deze prachtige ambiance was het goed toeven tezamen met vele gasten, die konden genieten van de eerste ‘Hollandse Nieuwe’ en diverse culinaire uitdagingen. Dit bekende evenement in Nederland is traditiegetrouw een drukbezochte ontmoetingsdag. Tevens wordt hier door topvisdetaillisten bepaald welke de heerlijkste volvette haring is en welke professionele deelnemers in de prijzen vallen.

De bijeenkomst werd in goede banen geleid door voorzitter dr.ir. Aad Veenman en zijn medebestuursleden. Het was een boeiende en gezellige bijeenkomst die werd opgeluisterd met sfeervolle muzikale intermezzo’s. De quote van Shakespeare ‘If music be the food of love, play on’ geeft ook hier weer aan hoe muziek de aanjager kan zijn tot communicatie en ontmoeting.

Download als PDF-document
Deel dit bericht op
Volgende bericht»

© copyright 2024 BeNeLux - Universitair Centrum (BUC) | Benelux Merkenwet (BMW) registratienummer 535508 | Cookies | Privacy